איך בוחרים בשר טוב ואיכותי? מחבר:gadi פורסם:15 בפברואר 2018 קטגוריה:טיפים תגובות:אין תגובות הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם: הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי ואיכותי שומן הבשר יהיה מפוזר לכל אורך הנתח. צבעו של הבשר הטרי יהיה אדום ורענן,וריחו מתוק. בשר אדום בוהק מלמד שהגיע מבהמה צעירה. ישנו כלל אצבע לזיהוי סטייק רך וטוב,במידה ונוגעים בנתח בעדינות עם האצבע,ונשאר שקע באיזור הנגיעה הדבר מעיד על שהסטייק יושן כראוי והוא יהיה עסיסי למאכל. אולי תאהב/י גם כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? 5 בפברואר 2018 האם ניתן להקפיא בשנית בשר שהופשר? 5 בפברואר 2018 קימוח לפני טיגון 18 בפברואר 2018 כתיבת תגובה לבטללהגיבהזן את השם שלך או שם משתמש כדי להגיב הזן את כתובת דואר האלקטרוני שלך כדי להגיב הזן את כתובת אתר האינטרנט שלך (אופציונלי)