טיפים להכנת פסטה כמו באיטליה
אין כמו פסטה איכותית ואמיתית ממש כמו באיטליה,הנה לכם כמה טיפים לפסטה המושלמת: 1. מלאו את סיר הפסטה שלכם בהמון מים עד כ-3/4 גובה,הפסטה צריכה
כיצד להפשיר דגים בצורה הנכונה ביותר?
ההפשרה במקרר היא הנכונה והבטוחה ביותר לטיפול בדגים קפואים- 1. הניחו את הדג הקפוא בתבנית הרצויה והמתאימה,לאחר מכן וודאו שהדג מונח בהטייה כך שהוא מעט
כיצד להסיר ריחות לוואי מדגים?
דגים עשירים בחלבון, מכילים ברזל, וויטמין B12 ולכן הם מיטיבים לבריאותינו. מחקרים מראים שאכילת דגים מסייעת במניעת מחלות לב, שבץ,אלצהיימר ועוד. במקרים רבים לדגים קפואים
כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה?
אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה
כמה זמן ניתן לשמור בשר מבושל בהקפאה?
קציצות,תבשילים,לזניות ועוד נשמר במקרר רגיל כ 4-5 ימים וניתן להקפיאו למשך מספר חודשים. ככל שהבשר קורר יותר מהר ושהה פחות זמן בטמפרטורות המסוכנות (בין 4
האם ניתן להקפיא בשנית בשר שהופשר?
לא מומלץ להקפיא בשנית בשר שהופשר ,מכיוון שבשר שהפשיר והוקפא שוב מכיל בתוכו המון חיידקים ובהחלט לא בריא לאכול אותו.
איך להקפיא בשר טרי?
איך להקפיא בשר טרי? *רצוי להקפיא במנות קטנות (מומלץ שלא להקפיא במקרר ביתי נתחים של יותר מ-2 ק"ג) ,יש לארוז בשר שמיועד להקפאה בעזרת ניילון