טמפרטורות הגשה ליינות

על טמפרטורת הגשה מומלץ לשים דגש מכיוון שאופי היין וכוונת היינן פותחות בפנינו את הטעמים והניחוחות הרצויים. טמפרטורה קרה מידי מונעת מאיתנו את מיצוי הטעמים,

קרא עוד »

קימוח לפני טיגון

קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות

קרא עוד »

טיגון נכון של בשר

טיגון שאינו נכון ייצור תבשיל שמנוני שאינו מזמין,אם נטגן נכון הבשר ייצא עסיסי ולא נוטף שמן. תחילה,מקפידים לטגן בשמן חם אך לא חם מידי.בכדי למנוע

קרא עוד »

טיפים לזיהוי עוף טרי

ראשית,נקפיד בקניית עופות טריים,דבר זה מאפשר לזיהוי המראה,הריח והמרקם וכמובן יותר נוח ונגיש להכנה. במידה וכן רכשתם עוף קפוא,סימני האזהרה יהיו שכבות קרח עבות או

קרא עוד »

המנגל המושלם

הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי…  באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר

קרא עוד »

כיצד לפלט דג?

אז איך אנחנו בעצם מקלפים ומפרידים את הפילה מהדג? כלים דרושים: סכין פילוט גמישה, קרש חיתוך רחב, פינצטה או פלייר לעצמות דגים. (פלייר קטן ומעוקל

קרא עוד »

כיצד נבחר נתחים לתבשילים?

באשר לנתחי תבשילים, מומלץ לרכוש בעיקר נתחים מאזור הכתף,הצוואר,שרירי זרוע ועצמות למיניהן המעשירות את התבשילים. נתח צלי כתף (מספר 5) הוא הנתח המוצלח ביותר,הוא מועשר

קרא עוד »