יינות לצד מאכלים,איך משלבים?
אין דבר משלים יותר משילוב הרמוני בין יינות ומאכלים משובחים,שייגמרו לנו להנציח את הרגע בטעמים המשלימים אחד את השני. תפקיד היין החשוב מכל הוא לנטרל
אחסון נכון של יינות לבנים ומבעבעים
יינות מבעבעים כמו קאווה ושמפניה מחזיקים מעמד לאחר הפתיחה כיומיים עד שלושה,כמובן לאחר השארתם עם פקק סטופר. ביינות מבעבעים הפחמן הדו חמצני הוא הגורם לתסיסה
טמפרטורות הגשה ליינות
על טמפרטורת הגשה מומלץ לשים דגש מכיוון שאופי היין וכוונת היינן פותחות בפנינו את הטעמים והניחוחות הרצויים. טמפרטורה קרה מידי מונעת מאיתנו את מיצוי הטעמים,
כיצד נאחסן יינות אדומים לאחר פתיחתם?
לפעמים בתוך שגרה לחוצה לא תזיק לנו כוסית של יין משובח לאחר יום ארוך בעבודה/עם הילדים…אז מה עושים אם לא סיימנו אותו?היכן נשמור עליו עד
קימוח לפני טיגון
קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות
טיגון נכון של בשר
טיגון שאינו נכון ייצור תבשיל שמנוני שאינו מזמין,אם נטגן נכון הבשר ייצא עסיסי ולא נוטף שמן. תחילה,מקפידים לטגן בשמן חם אך לא חם מידי.בכדי למנוע
טיפים לזיהוי עוף טרי
ראשית,נקפיד בקניית עופות טריים,דבר זה מאפשר לזיהוי המראה,הריח והמרקם וכמובן יותר נוח ונגיש להכנה. במידה וכן רכשתם עוף קפוא,סימני האזהרה יהיו שכבות קרח עבות או
המנגל המושלם
הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי… באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר
מדוע שמן הזית משפר פלאים את איכות חיינו?
שמן הזית מניע את מערכת העיכול, תורם לניקוי רעלים ופינוי פסולת מגופנו. בנוסף הוא התגלה כמסייע במניעת סרטן המעי הגס,הוא מפחית באופן משמעותי את חומציות
כיצד לפלט דג?
אז איך אנחנו בעצם מקלפים ומפרידים את הפילה מהדג? כלים דרושים: סכין פילוט גמישה, קרש חיתוך רחב, פינצטה או פלייר לעצמות דגים. (פלייר קטן ומעוקל
כיצד נבחר נתחים לתבשילים?
באשר לנתחי תבשילים, מומלץ לרכוש בעיקר נתחים מאזור הכתף,הצוואר,שרירי זרוע ועצמות למיניהן המעשירות את התבשילים. נתח צלי כתף (מספר 5) הוא הנתח המוצלח ביותר,הוא מועשר
איך בוחרים בשר טוב ואיכותי?
הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם: הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי