המנגל המושלם

המנגל המושלם

הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי…

 באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר בקר טחון,% 40 נתחים רזים (סטייקים ומגוון בשרים ללא שומן) ו-% 40 נתחים שומניים.

כשעושים על האש מומלץ להשתמש בין היתר בבשרים עם רמות שומן גבוהות, השומן שומר ומגן על הנתח שייצא עסיסי ולא יתייבש בעודו על הגריל.

ניתן לשדרג את המנגל עם קבב מבשר טרי,בתוספת מעשירה של שומן טלה או כבש,וטוויסט בעל ארומה נפלאה של קבבונים על מקל קינמון.

רצוי שאש הבישול של המנגל לא תהיה חמה מידי מכיוון שאז היא תשרוף את הבשר,וודאו שישנו איזון והחום ברמה בינונית.

ובכדי לשמור על רעננות ותחושת שובע ,בשר טרי משתלב באופן נפלא עם שלל ירקות:בצלים,עגבניות,גמבות,פטריות ועוד ועוד על האש.

סימפוניה של בשרים איכותיים בתבליני מלח גס ופלפל,לצד יין אדום ישראלי וטוב,בתיאבון (:

 

 

 

כתיבת תגובה