ברוכים הבאים למעדני הקצב! קצביה בוטיק בן גוריון 13, הרצליה | 09-7777958 משלוחים חינם באיזור השרון! מבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע14 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד! הקודם הבא רואים שבחרת טוב! 92% מהלקוחות שהזמינו משלוח בשר עד הבית במעדני הקצב חזרו והזמינו שוב! מעדני הקצב מביאים לכם את קצביית הבוטיק שלנו עד לפתח הבית בשר בקר אנטריקוט בשר טלה בשר עוף אווז על האש הודו דגים פסטות רטבים ותבלינים מוצרים נלווים משקאות חריפים המומלצים שלנו מעבר לסל הקניות “גופנה קברנה פרנק רזרב 2014, 1.5 ליטר כולל מארז” נוסף לסל הקניות. צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה פריים ריב ₪180.00 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה סינטה ₪145.00 ק״ג מידע נוסף בשר איכותי ומהודר ללא פשרות מעדני הקצב מביאים אליכם עד הבית את הבשר האיכותי ומהודר ביותר הקיים בשוק אטליז בשר ישראליקצביה בוטיק אשר מביאה בשר מובחר בלבד המגיע מחוות גידול מובחרות מצפון רמת הגולן המבצעים שלנו צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בנימינה המושבה קברנה סוביניון 2017, 750 מ"ל ₪45.00 ₪40.00 הוספה לסל צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה בריסקט ₪85.00 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף טיפים ומתכונים צלעות כבש בפטריות ויין צלעות כבש מתקתקות ביין לצד פטריות. מצרכים:8 צלעות כבש,100 גרם פטריות פורטובלו,100 גרם פטריות שמפיניון,כוס יין לבן, שמן זית,מלח פלפל,ו2 שינים שום. מערבבים בקערה את קרא עוד » קימוח לפני טיגון קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות קרא עוד » כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד » איך להקפיא בשר טרי? איך להקפיא בשר טרי? *רצוי להקפיא במנות קטנות (מומלץ שלא להקפיא במקרר ביתי נתחים של יותר מ-2 ק"ג) ,יש לארוז בשר שמיועד להקפאה בעזרת ניילון קרא עוד » « הקודם עמוד1 עמוד2 עמוד3 עמוד4 עמוד5 הבא »
צלעות כבש בפטריות ויין צלעות כבש מתקתקות ביין לצד פטריות. מצרכים:8 צלעות כבש,100 גרם פטריות פורטובלו,100 גרם פטריות שמפיניון,כוס יין לבן, שמן זית,מלח פלפל,ו2 שינים שום. מערבבים בקערה את קרא עוד »
קימוח לפני טיגון קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות קרא עוד »
כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד »
איך להקפיא בשר טרי? איך להקפיא בשר טרי? *רצוי להקפיא במנות קטנות (מומלץ שלא להקפיא במקרר ביתי נתחים של יותר מ-2 ק"ג) ,יש לארוז בשר שמיועד להקפאה בעזרת ניילון קרא עוד »