על טמפרטורת הגשה מומלץ לשים דגש מכיוון שאופי היין וכוונת היינן פותחות בפנינו את הטעמים והניחוחות הרצויים. טמפרטורה קרה מידי מונעת מאיתנו את מיצוי הטעמים,
דג סול נפלא לטיגון,פריך ועסיסי. מצרכים: חבילת פילה סול,לימון,מלח,שמן לטיגון,ביצה1,קמח לפי הצורך,ונייר סופג. תחילה משרים את הדגים בלימון ומלח למשך 30 דק',לאחר מכן מנגבים היטב
מנה כיפית וקלה,שילדים אוהבים. לקציצות דרוש: 600 גרם בשר בקר מס' 2 טחון,פטרוזיליה קצוצה,בצל גדול מגורד בפומפיה או קצוץ איך שאתם מעדיפים,כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה,קורט