ברוכים הבאים למעדני הקצב! קצביה בוטיק בן גוריון 13, הרצליה | 09-7777958 משלוחים חינם באיזור השרון! מבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע14 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד! הקודם הבא רואים שבחרת טוב! 92% מהלקוחות שהזמינו משלוח בשר עד הבית במעדני הקצב חזרו והזמינו שוב! מעדני הקצב מביאים לכם את קצביית הבוטיק שלנו עד לפתח הבית בשר בקר אנטריקוט בשר טלה בשר עוף אווז על האש הודו דגים פסטות רטבים ותבלינים מוצרים נלווים משקאות חריפים המומלצים שלנו מעבר לסל הקניות “טחול” נוסף לסל הקניות. צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה פריים ריב ₪180.00 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה סינטה ₪145.00 ק״ג מידע נוסף בשר איכותי ומהודר ללא פשרות מעדני הקצב מביאים אליכם עד הבית את הבשר האיכותי ומהודר ביותר הקיים בשוק אטליז בשר ישראליקצביה בוטיק אשר מביאה בשר מובחר בלבד המגיע מחוות גידול מובחרות מצפון רמת הגולן המבצעים שלנו צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בנימינה המושבה קברנה סוביניון 2017, 750 מ"ל ₪45.00 ₪40.00 הוספה לסל צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה בריסקט ₪85.00 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף טיפים ומתכונים טיפים להכנת פסטה כמו באיטליה אין כמו פסטה איכותית ואמיתית ממש כמו באיטליה,הנה לכם כמה טיפים לפסטה המושלמת: 1. מלאו את סיר הפסטה שלכם בהמון מים עד כ-3/4 גובה,הפסטה צריכה קרא עוד » נתחי בשר המתאימים לצלייה בתנור סוגי נתחי בשר לצלייה (בתנור) נתחי בשר בתנור הם הדרך הפשוטה להכין בשר בקר בין אם אתם אוהבים את הנתח עשוי בינוני או עשוי היטב קרא עוד » פולקע קראנץ' בציפוי ביסלי גריל מתכון פשוט ונוסטלגי,לילדים ולמבוגרים כאחד. הביסלי משדרג את המתכון ומתובל בעצמו,כך שאינכם צריכים להתאמץ יותר מידי,מתכון פשוט וקל עם ציפוי פריך במיוחד. המרכיבים: 7 יח' קרא עוד » כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד » « הקודם עמוד1 עמוד2 עמוד3 עמוד4 עמוד5 הבא »
טיפים להכנת פסטה כמו באיטליה אין כמו פסטה איכותית ואמיתית ממש כמו באיטליה,הנה לכם כמה טיפים לפסטה המושלמת: 1. מלאו את סיר הפסטה שלכם בהמון מים עד כ-3/4 גובה,הפסטה צריכה קרא עוד »
נתחי בשר המתאימים לצלייה בתנור סוגי נתחי בשר לצלייה (בתנור) נתחי בשר בתנור הם הדרך הפשוטה להכין בשר בקר בין אם אתם אוהבים את הנתח עשוי בינוני או עשוי היטב קרא עוד »
פולקע קראנץ' בציפוי ביסלי גריל מתכון פשוט ונוסטלגי,לילדים ולמבוגרים כאחד. הביסלי משדרג את המתכון ומתובל בעצמו,כך שאינכם צריכים להתאמץ יותר מידי,מתכון פשוט וקל עם ציפוי פריך במיוחד. המרכיבים: 7 יח' קרא עוד »
כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד »