צלעות כבש מתקתקות ביין לצד פטריות. מצרכים:8 צלעות כבש,100 גרם פטריות פורטובלו,100 גרם פטריות שמפיניון,כוס יין לבן, שמן זית,מלח פלפל,ו2 שינים שום. מערבבים בקערה את
נתחי סטייקים וההבדלים ביניהם סטייק הוא אחד הסוגים הפופולריים והאהובים ביותר בקרב אוהבי הבשר האדום. הסוגים השונים של סטייקים מתייחסים לחתכים ונתחים השונים של בשר
הודו בטעמים מתקתקים,חגיגה של צבעים וטעמים. מצרכים: 400 גרם בשר הודו חתוך לרצועות,3 בצלים בינוניים חתוכים לקוביות,50 גרם משמשים שטופים,50 גרם צימוקים,2 כפות שמן לטיגון,מים