ברוכים הבאים למעדני הקצב! קצביה בוטיק בן גוריון 13, הרצליה | 09-7777958 משלוחים חינם באיזור השרון! מבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע14 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד! הקודם הבא רואים שבחרת טוב! 92% מהלקוחות שהזמינו משלוח בשר עד הבית במעדני הקצב חזרו והזמינו שוב! מעדני הקצב מביאים לכם את קצביית הבוטיק שלנו עד לפתח הבית בשר בקר אנטריקוט בשר טלה בשר עוף אווז על האש הודו דגים פסטות רטבים ותבלינים מוצרים נלווים משקאות חריפים המומלצים שלנו “המבורגר אנטריקוט גדול” נוסף לסל הקניות. מעבר לסל הקניות צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 המחיר המקורי היה: ₪89.90.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה צפייה מהירה פריים ריב ₪199.00 ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה צפייה מהירה סינטה עגלה ₪160.00 ק״ג הוספה לסל בשר איכותי ומהודר ללא פשרות מעדני הקצב מביאים אליכם עד הבית את הבשר האיכותי ומהודר ביותר הקיים בשוק אטליז בשר ישראליקצביה בוטיק אשר מביאה בשר מובחר בלבד המגיע מחוות גידול מובחרות מצפון רמת הגולן המבצעים שלנו צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בנימינה המושבה קברנה סוביניון 2017, 750 מ"ל ₪45.00 המחיר המקורי היה: ₪45.00.₪40.00המחיר הנוכחי הוא: ₪40.00. הוספה לסל צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בריסקט ₪85.00 המחיר המקורי היה: ₪85.00.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 המחיר המקורי היה: ₪89.90.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל טיפים ומתכונים נתחי בשר המתאימים לצלייה בתנור סוגי נתחי בשר לצלייה (בתנור) נתחי בשר בתנור הם הדרך הפשוטה להכין בשר בקר בין אם אתם אוהבים את הנתח עשוי בינוני או עשוי היטב קרא עוד » כיצד לפלט דג? אז איך אנחנו בעצם מקלפים ומפרידים את הפילה מהדג? כלים דרושים: סכין פילוט גמישה, קרש חיתוך רחב, פינצטה או פלייר לעצמות דגים. (פלייר קטן ומעוקל קרא עוד » הכל אודות הנתח הטעים סטייק אנטריקוט אנטריקוט השם נלקח מן השם הצרפתי Entrecôte שבתרגום חופשי אומר "בין הצלעות", ובעברית מכונהכ-"ורד הצלע". כשמו הוא מדובר בסוגים שונים של נתחי בשר שהמשותף לכולם קרא עוד » האם ניתן להקפיא בשנית בשר שהופשר? לא מומלץ להקפיא בשנית בשר שהופשר ,מכיוון שבשר שהפשיר והוקפא שוב מכיל בתוכו המון חיידקים ובהחלט לא בריא לאכול אותו. קרא עוד » « הקודם עמוד1 עמוד2 עמוד3 עמוד4 עמוד5 הבא »
נתחי בשר המתאימים לצלייה בתנור סוגי נתחי בשר לצלייה (בתנור) נתחי בשר בתנור הם הדרך הפשוטה להכין בשר בקר בין אם אתם אוהבים את הנתח עשוי בינוני או עשוי היטב קרא עוד »
כיצד לפלט דג? אז איך אנחנו בעצם מקלפים ומפרידים את הפילה מהדג? כלים דרושים: סכין פילוט גמישה, קרש חיתוך רחב, פינצטה או פלייר לעצמות דגים. (פלייר קטן ומעוקל קרא עוד »
הכל אודות הנתח הטעים סטייק אנטריקוט אנטריקוט השם נלקח מן השם הצרפתי Entrecôte שבתרגום חופשי אומר "בין הצלעות", ובעברית מכונהכ-"ורד הצלע". כשמו הוא מדובר בסוגים שונים של נתחי בשר שהמשותף לכולם קרא עוד »
האם ניתן להקפיא בשנית בשר שהופשר? לא מומלץ להקפיא בשנית בשר שהופשר ,מכיוון שבשר שהפשיר והוקפא שוב מכיל בתוכו המון חיידקים ובהחלט לא בריא לאכול אותו. קרא עוד »