מעורב ירושלמי

מעורב ירושלמי

מתכון טעים עשיר בחלקים פנימיים פשוט וקל להכנה.

מצרכים: 300 גרם חזה עוף,300 גרם כבדי עוף,300 גרם לבבות עוף,200 גרם טחול,בצל גדול חתוך לרצועות,4 כפות שמן לטיגון,מלח פלפל,1/4 כפית כמון שטוחה,1/4 כפית חוואיג'.

אל תוך מחבת רחבה מוסיפים את השמן,מטגנים את הבצל עד להזהבה אליו מוסיפים בהדרגתיות את הבשרים,תחילה את חזה העוף עד שמנשה את צבעו,לאחר מכן את הכבד ל-5 דק' טיגון ולבסוף את הטחול והלבבות.

מוסיפים אל כל הטוב הזה את התבלינים מערבבים היטב,ומטגנים בערבוב למשך 10-15 דק'.

 

כתיבת תגובה