איך בוחרים בשר טוב ואיכותי?

איך בוחרים בשר טוב ואיכותי?

הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם:

הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי ואיכותי שומן הבשר יהיה מפוזר לכל אורך הנתח.

צבעו של הבשר הטרי יהיה אדום ורענן,וריחו מתוק.

בשר אדום בוהק מלמד שהגיע מבהמה צעירה.

ישנו כלל אצבע לזיהוי סטייק רך וטוב,במידה ונוגעים בנתח בעדינות עם האצבע,ונשאר שקע באיזור הנגיעה הדבר מעיד על שהסטייק יושן כראוי והוא יהיה עסיסי למאכל. 

 

כתיבת תגובה