עגבניות כובע במילוי בשר

עגבניות כובע במילוי בשר

מנה חגיגית-עגבניות עסיסיות במילוי שפע של בשר בקר.

מצרכים: 6 עגבניות בינוניות,500 גרם בשר בקר טחון,מלח פלפל,חופן פטרוזיליה קצוצה ובצל גדול.

למילוי: ביצה1 כף שמן לטיגון,2 כפות רסק עגבניות,כוס מים וכף סוכר וכפית מלח.

חותכים את הבצל לקוביות,ומטגנים בסיר בשמן לטיגון עד להזהבה.לקערה נפרדת מוסיפים את הבצל והשמן אל תוך הבשר הטחון ומערבבים.

מרוקנים את העגבניות בעזרת כפית מהמיצים והגרעינים שלהם,שומרים בצד לרוטב ואת ה"כובע" שלהן.

אל הבשר הטחון מוסיפים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים.מעבירים את המילוי אל העגבניות ומסדרים בתבנית.

מפזרים על העגבניות את המיצים ששמרתם בצד,מניחים עליהם את ה"כובעים"ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות במשך שעה.

להגיש חם עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

 

 

 

 

 

 

 

 

כתיבת תגובה