יינות מבעבעים כמו קאווה ושמפניה מחזיקים מעמד לאחר הפתיחה כיומיים עד שלושה,כמובן לאחר השארתם עם פקק סטופר. ביינות מבעבעים הפחמן הדו חמצני הוא הגורם לתסיסה
נתחי סטייקים וההבדלים ביניהם סטייק הוא אחד הסוגים הפופולריים והאהובים ביותר בקרב אוהבי הבשר האדום. הסוגים השונים של סטייקים מתייחסים לחתכים ונתחים השונים של בשר
מנה כיפית וקלה,שילדים אוהבים. לקציצות דרוש: 600 גרם בשר בקר מס' 2 טחון,פטרוזיליה קצוצה,בצל גדול מגורד בפומפיה או קצוץ איך שאתם מעדיפים,כפית מלח,כפית פפריקה מתוקה,קורט