יינות מבעבעים כמו קאווה ושמפניה מחזיקים מעמד לאחר הפתיחה כיומיים עד שלושה,כמובן לאחר השארתם עם פקק סטופר. ביינות מבעבעים הפחמן הדו חמצני הוא הגורם לתסיסה
מתכון מהיר הכנה,דגי הליבוט בתבלין מיוחד לדג. מצרכים:לימון,2 פילטים דג הליבוט,5 כפות שמן זית,נייר כסף,תבלין לדג ומלח. תחילה משרים את הדגים בלימון ומעט מלח למשך
הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי… באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר