ראשית,נקפיד בקניית עופות טריים,דבר זה מאפשר לזיהוי המראה,הריח והמרקם וכמובן יותר נוח ונגיש להכנה. במידה וכן רכשתם עוף קפוא,סימני האזהרה יהיו שכבות קרח עבות או
סלט עוף עשיר,משביע ומרענן,עם כל צבעי הירקות ברוטב מקפיץ במיוחד. מצרכים:6 רצועות חזה עוף,2 גזרים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן,2 מלפפונים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן,כוס וחצי
יינות מבעבעים כמו קאווה ושמפניה מחזיקים מעמד לאחר הפתיחה כיומיים עד שלושה,כמובן לאחר השארתם עם פקק סטופר. ביינות מבעבעים הפחמן הדו חמצני הוא הגורם לתסיסה