אנטריקוט מיושן על מחבת פסים

אנטריקוט מיושן על מחבת פסים

אנטריקוט מיושן ומשובח לא צריך יותר מזה.

מצרכים: 1 ק"ג אנטריקוט בקר מיושן,5 כפות שמן זית,מלח גס,פלפל גס.

תחילה מוציאים את הבשר לשיש שיגיע לטמפרטורת החדר ויהיה מוכן למשך שעה עד שעה וחצי,מחממים מחבת פסים עד שחמה מאוד,לאחר מכן מוסיפים את שמן הזית בנדיבות.

לאחר שהבשר הגיע לטמפ' החדר,מתבלים אותו במלח ופלפל מכל צד ומוסיפים אל המחבת לצלייה של-3 דק' מכל צד מידת WD.

כמובן שאם תעדיפו מידת עשייה שונה הזמן צלייה משתנה בהתאם.

אל כל מיצי הבשר שנשארו על מחבת הפסים ניתן להוסיף יין אדום יבש משובח ולהפוך לציר על הבשרים.

בתיאבון!

כתיבת תגובה