בקר ביין

בקר ביין

ההכנה קלה,אך הבישול מעט ארוך…בישול ממושך לבשר בקר איכותי ביין,שילוב מנצח.

מצרכים: 1 ק"ג בשר בקר (ניתן לחתוך לקוביות קטנות או רצועות לבחירתכם),1/3 כוס שמן לטיגון,2 שיני שום,4 כוסות יין אדום יבש,5 בצלים קלופים וחתוכים לרבעים,מלח,2 כוסות מים קרים,פלפל שחור,ענף רוזמרין טרי.

בסיר גדול מוסיפים את השמן,אליו נוסיף את שיני השום ואת היין,מביאים לרתיחה,מכסים ומבשלים על להבה נמוכה עד 45 דק'.

מצרפים את הבצלים,המלח והמים וממשיכים לבשל שעה וחצי נוספת.

לבסוף,מוסיפים את הפלפל השחור והרוזמרין,מסירים את המכסה ומבשלים 30 דק' על להבה בחום בינוני.

ניתן להגיש לצד תפוחי אדמה כפריים.

 

כתיבת תגובה