שווארמה מבשר הודו בפיתה, מתכון קל וטעים!
מצרכים: 1 ק"ג שווארמה הודו נקבה (מומלץ!) חתוכה לרצועות,2 בצלים בינוניים פרוסים לרצועות,2 כפות שמן לטיגון, תערובת תיבול לשווארמה, כפית שטוחה של פפריקה מתוקה,1/4 כפית כמון טחון,1/4 כפית כורכום, פיתה לכל סועד ומלח פלפל.
מחממים את שמן הטיגון במחבת רחבה ומוסיפים את הבצל החתוך, מטגנים אותו עד שמעט מזהיב, מוסיפים את בשר ההודו ואליו את כל התבלינים, מערבבים היטב עד שהבשר משנה את צבעו מעט ושכל התבלינים נספגים בבשר.
מעבירים את הבשר המתובלן אל הפיתות, מוסיפים טחינה, עמבה סלטים ומה שאוהבים….ובתיאבון!