רולדת בשר

מתכון משפחתי לשולחן שישי. מצרכים: 350 גרם בשר בקר טחון, 9 פרוסות בשר בקר דקות,בצל גדול,4 שיני שום כתושות,מלח פלפל לפי הטעם,2 פרוסות לחם מושרות

קרא עוד »

עוף באננס

מתכון של קיץ,מתקתק נימוח וטעים,לכל המשפחה. מצרכים: 6 כרעיים ללא עור,מופרדות לשוקיים וירכיים. קופסא אחת של שימורי אננס,2 בצלים גדולים פרוסים גס. לרוטב:3 כפות סויה,כף

קרא עוד »

קבב ים תיכוני

קבב ים תיכוני עשיר בטעמיו דווקא בגלל שילוב של כמה נתחים,דבר המוסיף לו עסיסיות ושילוב טעמים נהדרים. הפעם נבחר בבשר השפונדרה 30%, ובצלעות 70% קצוצים

קרא עוד »

בקר ביין

ההכנה קלה,אך הבישול מעט ארוך…בישול ממושך לבשר בקר איכותי ביין,שילוב מנצח. מצרכים: 1 ק"ג בשר בקר (ניתן לחתוך לקוביות קטנות או רצועות לבחירתכם),1/3 כוס שמן

קרא עוד »

כרעיים בזיתים

זהו מתכון ים תיכוני פשוט,וטעים להפליא! אז מה צריך? 6 כרעיים,1 בצל גדול,2 כפות שמן זית,שורש סלרי (מגורר גס),2 גזרים קלופים ופרוסים דק,2 כוסות מים,10

קרא עוד »