קבב ים תיכוני
קבב ים תיכוני עשיר בטעמיו דווקא בגלל שילוב של כמה נתחים,דבר המוסיף לו עסיסיות ושילוב טעמים נהדרים. הפעם נבחר בבשר השפונדרה 30%, ובצלעות 70% קצוצים
חזה עוף/הודו מוקפץ בירקות
מתכון קליל בריא ומשביע! מומלץ להכין ב"ווק" או בסיר גדול. המצרכים הינם ל-6 מנות. 650 גרם חזה עוף או הודו חתוכים לרצועות. לרוטב השריה:כף שמן
כרעיים בזיתים
זהו מתכון ים תיכוני פשוט,וטעים להפליא! אז מה צריך? 6 כרעיים,1 בצל גדול,2 כפות שמן זית,שורש סלרי (מגורר גס),2 גזרים קלופים ופרוסים דק,2 כוסות מים,10
פולקע קראנץ' בציפוי ביסלי גריל
מתכון פשוט ונוסטלגי,לילדים ולמבוגרים כאחד. הביסלי משדרג את המתכון ומתובל בעצמו,כך שאינכם צריכים להתאמץ יותר מידי,מתכון פשוט וקל עם ציפוי פריך במיוחד. המרכיבים: 7 יח'