אנטריקוט השם נלקח מן השם הצרפתי Entrecôte שבתרגום חופשי אומר "בין הצלעות", ובעברית מכונהכ-"ורד הצלע". כשמו הוא מדובר בסוגים שונים של נתחי בשר שהמשותף לכולם
על טמפרטורת הגשה מומלץ לשים דגש מכיוון שאופי היין וכוונת היינן פותחות בפנינו את הטעמים והניחוחות הרצויים. טמפרטורה קרה מידי מונעת מאיתנו את מיצוי הטעמים,
פשטידת חצילים עשירה עם בשר בקר או כבש לבחירתכם. מצרכים:3 חצילים בינוניים לא מקולפים,3 בצלים גדולים חתוכים לפרוסות,4 כפות שמן זית,4 עגבניות בינוניות חתוכות לפרוסות,