דג סול נפלא לטיגון,פריך ועסיסי. מצרכים: חבילת פילה סול,לימון,מלח,שמן לטיגון,ביצה1,קמח לפי הצורך,ונייר סופג. תחילה משרים את הדגים בלימון ומלח למשך 30 דק',לאחר מכן מנגבים היטב
הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי… באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר
מתכון פשוט ונוסטלגי,לילדים ולמבוגרים כאחד. הביסלי משדרג את המתכון ומתובל בעצמו,כך שאינכם צריכים להתאמץ יותר מידי,מתכון פשוט וקל עם ציפוי פריך במיוחד. המרכיבים: 7 יח'
מנה חגיגית-עגבניות עסיסיות במילוי שפע של בשר בקר. מצרכים: 6 עגבניות בינוניות,500 גרם בשר בקר טחון,מלח פלפל,חופן פטרוזיליה קצוצה ובצל גדול. למילוי: ביצה1 כף שמן