ראשית,נקפיד בקניית עופות טריים,דבר זה מאפשר לזיהוי המראה,הריח והמרקם וכמובן יותר נוח ונגיש להכנה. במידה וכן רכשתם עוף קפוא,סימני האזהרה יהיו שכבות קרח עבות או
ההכנה קלה,אך הבישול מעט ארוך…בישול ממושך לבשר בקר איכותי ביין,שילוב מנצח. מצרכים: 1 ק"ג בשר בקר (ניתן לחתוך לקוביות קטנות או רצועות לבחירתכם),1/3 כוס שמן
מנה אלגנטית מרעננת ופשוטה. 500 גרם סטייק דג בקלה או דג סול ללא עצמות,2 לימונים,מלח,פלפל,חרדל,כוס קמח,2 ביצים טרופות,שמן לטיגון. תחילה לשטוף היטב את הדג שבחרתם,ולהשרות