ברוכים הבאים למעדני הקצב! קצביה בוטיק בן גוריון 13, הרצליה | 09-7777958 משלוחים חינם באיזור השרון! מבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע14 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד! הקודם הבא רואים שבחרת טוב! 92% מהלקוחות שהזמינו משלוח בשר עד הבית במעדני הקצב חזרו והזמינו שוב! מעדני הקצב מביאים לכם את קצביית הבוטיק שלנו עד לפתח הבית בשר בקר אנטריקוט בשר טלה בשר עוף אווז על האש הודו דגים פסטות רטבים ותבלינים מוצרים נלווים משקאות חריפים המומלצים שלנו מעבר לסל הקניות “חזה עוף (שניצל)” נוסף לסל הקניות. צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה פריים ריב ₪180.00 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי צפייה מהירה סינטה ₪145.00 ק״ג מידע נוסף בשר איכותי ומהודר ללא פשרות מעדני הקצב מביאים אליכם עד הבית את הבשר האיכותי ומהודר ביותר הקיים בשוק אטליז בשר ישראליקצביה בוטיק אשר מביאה בשר מובחר בלבד המגיע מחוות גידול מובחרות מצפון רמת הגולן המבצעים שלנו צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בנימינה המושבה קברנה סוביניון 2017, 750 מ"ל ₪45.00 ₪40.00 הוספה לסל צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה בריסקט ₪85.00 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף צפייה מהירה אזל המלאי מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 ₪79.90 ק״ג מידע נוסף טיפים ומתכונים קימוח לפני טיגון קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות קרא עוד » נתח סטייק ברזילאי שחייבים להכיר – פיקניה פיקניה שנקרא גם שפיץ צ'אך הוא נתח סטייק איכותי "שסובל" בישראל מפופולריות נמוכה פיקניה (באנגלית Sirloin Cap בארה"ב או Rump Cap בבריטניה) הוא בין הנתחים קרא עוד » עוף באננס מתכון של קיץ,מתקתק נימוח וטעים,לכל המשפחה. מצרכים: 6 כרעיים ללא עור,מופרדות לשוקיים וירכיים. קופסא אחת של שימורי אננס,2 בצלים גדולים פרוסים גס. לרוטב:3 כפות סויה,כף קרא עוד » איך בוחרים בשר טוב ואיכותי? הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם: הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי קרא עוד » « הקודם עמוד1 עמוד2 עמוד3 עמוד4 עמוד5 הבא »
קימוח לפני טיגון קימוח הבשר חייב להיעשות בצמוד לטיגון עצמו במידה ולא הקמח יספוג רטיבות שתמנע את ההשחמה הרצויה והנכונה לבשר. חשוב להקפיד על ייבוש של הבשר במגבות קרא עוד »
נתח סטייק ברזילאי שחייבים להכיר – פיקניה פיקניה שנקרא גם שפיץ צ'אך הוא נתח סטייק איכותי "שסובל" בישראל מפופולריות נמוכה פיקניה (באנגלית Sirloin Cap בארה"ב או Rump Cap בבריטניה) הוא בין הנתחים קרא עוד »
עוף באננס מתכון של קיץ,מתקתק נימוח וטעים,לכל המשפחה. מצרכים: 6 כרעיים ללא עור,מופרדות לשוקיים וירכיים. קופסא אחת של שימורי אננס,2 בצלים גדולים פרוסים גס. לרוטב:3 כפות סויה,כף קרא עוד »
איך בוחרים בשר טוב ואיכותי? הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם: הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי קרא עוד »