הכל מתחיל ומסתיים באיכות הבשר.בראש ובראשונה בקשו מהקצב בשר ישראלי,טרי, טרי ואיכותי… באילו סוגי בשר להשתמש? מומלץ שסך כל הבשרים יהיו מורכבים סה"כ מ- 20% בשר
אנטריקוט השם נלקח מן השם הצרפתי Entrecôte שבתרגום חופשי אומר "בין הצלעות", ובעברית מכונהכ-"ורד הצלע". כשמו הוא מדובר בסוגים שונים של נתחי בשר שהמשותף לכולם
מתכון נפלא יכול לשמש כארוחה קלילה ואף תוספת מטעמים לצד בשרים ועופות. מצרכים לפי הכמות שאתם אוהבים: קולורבי,כרובי ניצנים,סלקים,בטטות,מיני תפוחי אדמה,בצלים,וגזרים. לתיבול:מעט פפריקה מתוקה,מלח פלפל
מתכון ממכר שאף פעם לא נמאס ממנו. מצרכים: 2 מושטים שלמים,1/2 כוס קמח,2 ביצים,1/2 כפית מלח,1/2 פפריקה מתוקה,שמן לטיגון,לימון פרוס לחצי. שוטפים היטב את המושטים