איך בוחרים בשר טוב ואיכותי? מחבר:gadi פורסם:15 בפברואר 2018 קטגוריה:טיפים תגובות:אין תגובות הרי לכם כמה טיפים לבחירת הנתח המושלם: הדבר בולט שאנו צריכים לשים עליו דגש בנתח האנטריקוט הוא צבע השומן,צבעו צריך להיות לבן ולא צהוב.בבשר טרי ואיכותי שומן הבשר יהיה מפוזר לכל אורך הנתח. צבעו של הבשר הטרי יהיה אדום ורענן,וריחו מתוק. בשר אדום בוהק מלמד שהגיע מבהמה צעירה. ישנו כלל אצבע לזיהוי סטייק רך וטוב,במידה ונוגעים בנתח בעדינות עם האצבע,ונשאר שקע באיזור הנגיעה הדבר מעיד על שהסטייק יושן כראוי והוא יהיה עסיסי למאכל. אולי תאהב/י גם מדוע שמן הזית משפר פלאים את איכות חיינו? 16 בפברואר 2018 אחסון נכון של יינות לבנים ומבעבעים 7 במרץ 2018 טיפים לזיהוי עוף טרי 17 בפברואר 2018 כתיבת תגובה לבטללהגיבהזן את השם שלך או שם משתמש כדי להגיב הזן את כתובת דואר האלקטרוני שלך כדי להגיב הזן את כתובת אתר האינטרנט שלך (אופציונלי)