בורקס בשר טחון

בורקס בשר טחון

מצרכים: חצי קילו בקר טחון,חצי חבילה של כוסברה קצוצה דק,בצל בינוני קצוץ דק,כפית פפריקה מתוקה,כפית תבלין קציצות,בצק פילאס תורכי,1 ביצה, חופן שומשום,2 כפות שמן לטיגון.

בקערה מערבבים את כל המצרכים עם הבשר הטחון,ומעבירים לטיגון למשך 3 דק' (חשוב לפורר היטב עם מזלג את הבשר).

פותחים מעט מן הבצק ומוסיפים לכל אורכו של הבצק מן הבשר,מגלגלים לסגירה בצורת רולדה,וחותכים את כמות הבצק הרצויה.

מעבירים לתבנית אפייה את בורקס הבשר מורחים עליו ביצה,מעל מפזרים שומשום ומעבירים לתנור למשך 30 דק' ל-180 מעלות.

כתיבת תגובה