קבבוני טלה על מקלות קינמון

קבבוני טלה על מקלות קינמון

מתכון ארומטי שילוב נפלא בין בשר הטלה וקסם הקינמון.

מצרכים: 500 גרם בשר טלה טחון מומלץ לשלב בו מעט שומן כבש לעסיסיות נוספת,בצל בינוני מגורד,2 שיני שום כתושות,כוס פטרוזיליה קצוצה דק,מלח פלפל ו-1/4 כפית בהרט.

מערבבים את כל המצרכים בקערה מלבד המקלות קינמון,משאירים להתייצבות במקרר למשך שעה.

לאחר מכן יוצקים כדורים ומשחילים אל מקלות הקינמון,מחממים תנור לחום של כ-200 מעלות ומעבירים את הקבבונים אל תבנית,אופים למשך כ-15 דק'.

ניתן להגיש לצד סלט ירוק רענן וטחינה.

כתיבת תגובה