ברוכים הבאים למעדני הקצב! קצביה בוטיק בן גוריון 13, הרצליה | 09-7777958 משלוחים חינם באיזור השרון! מבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע14 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד!לחץ כאןמבצע!4 קילו כרעיים ב-100 ש״ח בלבד! הקודם הבא רואים שבחרת טוב! 92% מהלקוחות שהזמינו משלוח בשר עד הבית במעדני הקצב חזרו והזמינו שוב! מעדני הקצב מביאים לכם את קצביית הבוטיק שלנו עד לפתח הבית בשר בקר אנטריקוט בשר טלה בשר עוף אווז על האש הודו דגים פסטות רטבים ותבלינים מוצרים נלווים משקאות חריפים המומלצים שלנו “המבורגר אנטריקוט גדול” נוסף לסל הקניות. מעבר לסל הקניות צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 המחיר המקורי היה: ₪89.90.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה צפייה מהירה פריים ריב ₪199.00 ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה צפייה מהירה סינטה עגלה ₪160.00 ק״ג הוספה לסל בשר איכותי ומהודר ללא פשרות מעדני הקצב מביאים אליכם עד הבית את הבשר האיכותי ומהודר ביותר הקיים בשוק אטליז בשר ישראליקצביה בוטיק אשר מביאה בשר מובחר בלבד המגיע מחוות גידול מובחרות מצפון רמת הגולן המבצעים שלנו צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בנימינה המושבה קברנה סוביניון 2017, 750 מ"ל ₪45.00 המחיר המקורי היה: ₪45.00.₪40.00המחיר הנוכחי הוא: ₪40.00. הוספה לסל צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה בריסקט ₪85.00 המחיר המקורי היה: ₪85.00.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל צפייה מהירה מבצע! צפייה מהירה המבורגר אנטריקוט גדול ₪89.90 המחיר המקורי היה: ₪89.90.₪79.90המחיר הנוכחי הוא: ₪79.90. ק״ג הוספה לסל טיפים ומתכונים טיפים להכנת פסטה כמו באיטליה אין כמו פסטה איכותית ואמיתית ממש כמו באיטליה,הנה לכם כמה טיפים לפסטה המושלמת: 1. מלאו את סיר הפסטה שלכם בהמון מים עד כ-3/4 גובה,הפסטה צריכה קרא עוד » אמנון (מושט) מטוגן מתכון ממכר שאף פעם לא נמאס ממנו. מצרכים: 2 מושטים שלמים,1/2 כוס קמח,2 ביצים,1/2 כפית מלח,1/2 פפריקה מתוקה,שמן לטיגון,לימון פרוס לחצי. שוטפים היטב את המושטים קרא עוד » כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד » עוף צלוי עוף צלוי מבושל במיץ של עצמו.מעדן ללא הרבה מאמץ. 1 עוף בינוני שלם ללא עור,שמן קנולה,בצל גדול חתוך לפרוסות, מלח ופפריקה מתוקה וסיר גדול שיאפשר קרא עוד » « הקודם עמוד1 עמוד2 עמוד3 עמוד4 עמוד5 הבא »
טיפים להכנת פסטה כמו באיטליה אין כמו פסטה איכותית ואמיתית ממש כמו באיטליה,הנה לכם כמה טיפים לפסטה המושלמת: 1. מלאו את סיר הפסטה שלכם בהמון מים עד כ-3/4 גובה,הפסטה צריכה קרא עוד »
אמנון (מושט) מטוגן מתכון ממכר שאף פעם לא נמאס ממנו. מצרכים: 2 מושטים שלמים,1/2 כוס קמח,2 ביצים,1/2 כפית מלח,1/2 פפריקה מתוקה,שמן לטיגון,לימון פרוס לחצי. שוטפים היטב את המושטים קרא עוד »
כמה זמן אחרי שמוצאים בשר מהמקרר מומלץ לצלייה? אחרי הוצאה של בשר טרי מהמקרר הוא מוכן לצלייה!! רצוי לפני צלייה של נתח להניח את הבשר על השיש למשך חצי שעה עד שעה (תלוי בטמפרטורה קרא עוד »
עוף צלוי עוף צלוי מבושל במיץ של עצמו.מעדן ללא הרבה מאמץ. 1 עוף בינוני שלם ללא עור,שמן קנולה,בצל גדול חתוך לפרוסות, מלח ופפריקה מתוקה וסיר גדול שיאפשר קרא עוד »