מתכון בריא ומשביע שכל המשפחה יכולה ליהנות ממנו בארוחת ערב. מצרכים: 5 חתיכות עבות של פילה סלמון,רוטב טריאקי,שבבי כוסברה. בקערה מניחים את חתיכות הסלמון ועליהם
צלעות כבש מתקתקות ביין לצד פטריות. מצרכים:8 צלעות כבש,100 גרם פטריות פורטובלו,100 גרם פטריות שמפיניון,כוס יין לבן, שמן זית,מלח פלפל,ו2 שינים שום. מערבבים בקערה את
יינות מבעבעים כמו קאווה ושמפניה מחזיקים מעמד לאחר הפתיחה כיומיים עד שלושה,כמובן לאחר השארתם עם פקק סטופר. ביינות מבעבעים הפחמן הדו חמצני הוא הגורם לתסיסה