
קציצות הודו ועוף עם תפו"א
מתכון פשוט וקל שילדים אוהבים. מצרכים: 300 גרם עוף טחון,300 גרם מהודו טחון,בצל גדול לקצוץ דק,חצי חבילת כוסברה קצוצה דק,2 כפיות תבלין לקציצות,תפו"א חתוך לסירות,כף

בורקס בשר טחון
מצרכים: חצי קילו בקר טחון,חצי חבילה של כוסברה קצוצה דק,בצל בינוני קצוץ דק,כפית פפריקה מתוקה,כפית תבלין קציצות,בצק פילאס תורכי,1 ביצה, חופן שומשום,2 כפות שמן לטיגון.
קציצות טלה אפויות
מתכון עשיר וערב לחך,לערב חברים ומשפחה. מצרכים: 200 גרם כבדי עוף,200 גרם לבבות עוף,300 גרם כתף טלה חתוך לרצועות דקות,4 בטטות פרוסות לעובי של ס"מ,1

כתף טלה על הפלאנצ'ה
מתכון כיפי וטעים בדיוק הזמן להזמנת אורחים! מצרכים:2 ק"ג כתף חתוך לרצועות דקות. למרינדה: 2 בצלים סגולים חתוכים דק,כף סומק,3 כפות שמן לטיגון,מלח ופלפל. מעסים

מעורב ירושלמי
מתכון טעים עשיר בחלקים פנימיים פשוט וקל להכנה. מצרכים: 300 גרם חזה עוף,300 גרם כבדי עוף,300 גרם לבבות עוף,200 גרם טחול,בצל גדול חתוך לרצועות,4 כפות

קבבוני טלה על מקלות קינמון
מתכון ארומטי שילוב נפלא בין בשר הטלה וקסם הקינמון. מצרכים: 500 גרם בשר טלה טחון מומלץ לשלב בו מעט שומן כבש לעסיסיות נוספת,בצל בינוני מגורד,2

חזה הודו וירקות כתומים בתנור
זוהי מנה בריאה שכיף לנשנש ממנה עוד ועוד. מצרכים: 1 ק"ג חזה הודו,3 בטטות גדולות חתוכות גס,3 גזרים בינוניים חתוכים גס,בצל גדול חתוך לרבעים,3 שיני

דניס אפוי בתנור עם יין לבן
מתכון לערב רומנטי עם יין משובח. מצרכים: 2 דגי דניס שלמים ונקיים,4 כפות שמן זית,1/2 ענף רוזמרין,חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק,1/4 כוס יין לבן,2 שיני

כנפיים ברוטב צ'ילי ושום
מתכון כנפיים ברוטב מתקתק בצ'יק צ'ק! מצרכים: חצי קילו כנפיים,רוטב צ'ילי שום,5 כפות שמן לטיגון וחופן עלי פטרוזיליה. במחבת מחממים את שמן הטיגון ומוסיפים את

לברק לצד תפו"א,עגבניות ובצלים
מתכון חגיגי ונהדר עם דגי לברק צלויים והמון צבעים! מצרכים: 2 דגי לברק שלמים נקיים מקשקשים ואיברים פנימיים,3 תפוחי אדמה גדולים שטופים היטב פרוסים לעובי

סלמון בשבבי כוסברה
מתכון בריא ומשביע שכל המשפחה יכולה ליהנות ממנו בארוחת ערב. מצרכים: 5 חתיכות עבות של פילה סלמון,רוטב טריאקי,שבבי כוסברה. בקערה מניחים את חתיכות הסלמון ועליהם

שווארמה הודו
שווארמה מבשר הודו בפיתה, מתכון קל וטעים! מצרכים: 1 ק"ג שווארמה הודו נקבה (מומלץ!) חתוכה לרצועות,2 בצלים בינוניים פרוסים לרצועות,2 כפות שמן לטיגון, תערובת תיבול