צלעות כבש בפטריות ויין

צלעות כבש בפטריות ויין

צלעות כבש מתקתקות ביין לצד פטריות.

מצרכים:8 צלעות כבש,100 גרם פטריות פורטובלו,100 גרם פטריות שמפיניון,כוס יין לבן, שמן זית,מלח פלפל,ו2 שינים שום.

מערבבים בקערה את שמן הזית, השום המלח והפלפל, ומורחים על צלעות הכבש.

מטגנים את הפטריות מעט עד להשחמה על אש בינונית ומוסיפים את הצלעות,סוגרים את הסיר על להבה גבוהה עד שהצלעות מתרככות.

יוצקים מעל את היין, ומבשלים במשך 20 דק על חום בינוני.

כתיבת תגובה