מנה אלגנטית מרעננת ופשוטה. 500 גרם סטייק דג בקלה או דג סול ללא עצמות,2 לימונים,מלח,פלפל,חרדל,כוס קמח,2 ביצים טרופות,שמן לטיגון. תחילה לשטוף היטב את הדג שבחרתם,ולהשרות
נתחי סטייקים וההבדלים ביניהם סטייק הוא אחד הסוגים הפופולריים והאהובים ביותר בקרב אוהבי הבשר האדום. הסוגים השונים של סטייקים מתייחסים לחתכים ונתחים השונים של בשר
סלט עוף עשיר,משביע ומרענן,עם כל צבעי הירקות ברוטב מקפיץ במיוחד. מצרכים:6 רצועות חזה עוף,2 גזרים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן,2 מלפפונים חתוכים לרצועות בעזרת קולפן,כוס וחצי